torstai 20. syyskuuta 2012

Messuilua Vintagen malliin

Verkatehdas Vintage -tapahtuma sai Hämeenlinnassa mukavasti väkeä liikkeelle viime lauantaina. Edellisenä iltana oli Hämeenlinnassa vietetty Pimeän kaupan iltaa, ja meidänkin liikkeemme oli ollut auki iltayhdeksään saakka. Lauantaina kuitenkin olimme töissä taas heti kahdeksalta messuosastoa kokoamassa. Yrittäjä ei nimittäin tunne kelloa…Vintage-tapahtuma oli meille todella mukava tapa tuoda esille tuotteitamme Hämeenlinnassa. Vielä mukavampaa oli huomata, että sana oli kiirinyt ympäri kaupunkia, ja moni kävijöistä tunnisti jo meidät. Kiitos kaikille ihanille asiakkaillemme, jotka tulitte juttelemaan kanssamme. Ette tiedäkään, kuinka arvokasta palautteenne meille on! Kiitos siis kaikille!

Saimme myös erittäin tärkeitä tuotetestaajia pienemmistä asiakkaistamme. Tässä Väinö, 7 kk, testaa pikku pussukkamme kestävyyttä.


Olimme tehneet tapahtumaa varten ihania vintage-aiheisia tuotteita, jotka lopulta menivätkin hyvin kaupaksi. Tiesimme jo etukäteen, että mm. Marilyn-aiheiset pussukat sekä Audrey Hepburn -laukku olisivat kovaa valuttaa, ja nehän meiltä ensimmäisenä vietiinkin. Loput vintage-aiheiset tuotteet ovat nyt myynnissä verkkokaupassamme sekä liikkessämme. Tällaisia tapahtumia tulemme jatkossa varmasti kiertämään enemmänkin. Sen verran mukavaa oli!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti