tiistai 22. tammikuuta 2013

Musiikkia silmille...

Ennen joulua meiltä kyseltiin tuotteita, joissa olisi nuotteja. Kuinka ollakaan, satuin löytämään autotallista vanhoja nuotteja, jotka istuvat kuin nenä päähän meidän pussukoihimme ja laukkuihimme. Nuottikirja, jota olemme nyt käyttäneet, on oikeasti suhteellisen vanha ja sopii siis mainiosti kierrätystuotteisiimme. Kirja on saksalaista perua (tai itävaltalaista, mistäs näistä tietää) ja itse asiassa sen päätyminen omaan autotalliini on hieman hämärän peitossa. Tosin pientä hajua asiasta on…


Kerrottakoon siis, että se joka tällaisen tuotteen omistaa, omistaa varmasti täysin uniikin ja aidosti vanhan nuottituotteen.

Nyt olemme tehneet nuottikirjasta pussukoita, kirjekuorilaukkuja, laukkuja sekä isoja kasseja. Mutta varoituksen sana: tämä materiaali loppuu aikanaan, eikä uutta vanhaa (heh heh) nuottikirjaa ole ainakaan vielä näkyvissä. Vinkkinä siis, että näitäkin voimme ottaa vastaan.


Tuotteita on tietysti myynnissä verkkokaupassakin >>. Kirjekuorilaukkuja on muuten myynnissä myös Helsingissä Puotique-liikkeessä, joten jos olet siellä suunnalla, niin piipahda katsomaan.

Muusikoille tai musiikkia rakastaville…

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti