maanantai 10. helmikuuta 2014

Rentoa meininkiä Tukholman huonekalumessuilla


Olimme Hannan kanssa tutustumassa ensimmäistä kertaa Tukholman huonekalumessuille eli Stockholm Furniture Fair & Northern Light2014 -messuille. Reissun tarkoituksena oli etsiä meille uusia tavarantoimittajia eli tuotteita myyntiin. Tässä ehkä voidaan siis jo vinkata, että olemme laajentamassa liikettämme ja tuotevalikoimaamme. Huhtikuussa avaamme uusissa liiketiloissa lifestyle-myymälän, jossa on laukkujen ja pussukoiden ja muiden tuotteidemme lisäksi myös huonekaluja ja sisustustavaraa.

Tukholman messuilta jäi käteen muutamia hyviä juttuja ja mahdollisia yhteistyökumppaneita. Luultavasti jotakin messuilta käteen jäänyttä tullaan näkemään myös liikkeessämme. Tosin ihan niin paljon nähtävää ei meille ollut kuin olimme kuvitelleet.

Tässä kuvakollaasia messuilta sekä myös tuotteista, jotka iskivät eniten silmään. Jonkin verran industrial-tyyliäkin oli esillä.


Jos tässä ei ole hyviä elämänohjeita, niin missä sitten?!? 


Jonkin verran esillä oli pastellivärejä ja toisaalta metallista tehtyjä tuotteita. Matoissa puolestaan iskivät turkkilaiset Kilim-matot.


Päivän lounas eli hampurilainen ei ollut niin kovin suuri ilo silmälle eikä myöskään makuhermoille…  ;-)Makuhermoihin iski enemmän skumppa, jossa lukee ehkä hieman provosoivasti ”tenuta”.

Kun nyt ihan luvalla sai koskea, niin pitihän sitä vähän puristella! Rennolla meiningillä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti