maanantai 22. syyskuuta 2014

Pöytä kuin koriste - pöydät kierrätysmateriaaleista

Niin kuin varmaan jo tiedätte, olemme laajentaneet meidän omaa Rento Design -valikoimaamme sisustuspuolelle. Tässä esittelen meidän ensimmäiset pöydät, jotka on toteutettu ns. Read it 'n' use it -tekniikalla. Jokainen näistä pöydistä on täysin uniikki. Pöytien tasot on ylijäämä keittiönkaapinovia, jotka on päällystetty joko kartalla, lehtien sivuilla tai sarjakuvilla. Jalat on teetetty erikseen taitavalla puusepällämme Tuunilla. Ne on myös valmistettu ylijäämä- tai kierrätyspuusta.

Valmistamme koko ajan lisää erilaisia tuotteita, kuten pöytiä, tauluja, laatikoita, tarjottimia ym. Eli kannattaa olla kuulolla.

HUOM! Lisäksi valmistamme tuotteita myös mittatilauksena. Eli jos haluat esimerkiksi juuri tietyn kokoisen sohvapöydän juuri tietyllä päällysteellä, niin me valmistamme. Aika siistiä, eikö?SOHVAPÖYTÄ VANHASTA KARTASTA, 89 € >>
SOHVAPÖYTÄ MODESTY BLAISE -sarjakuvasta, 75 € >>SIVUPÖYTÄ MERIKARTASTA, 105 € >>


MIKKI-KOULUPÖYTÄ, 149 € >>

Näiden innoittamana myös kotiin piti saada jotain piristystä. Meillä on partsilla ollut (suoraan sanottuna) aika kamala valkoinen Ikean pöytä, joka on sinkkuaikojen miniruokapöytäni. Mutta malliltaan se on ollut niin hyvä sinne meidän partsille, että en ole sitä viitsinyt heittää poiskaan. Saimme Rento Designin käyttöön yhdeltä tuttavalta kasan Mustanaamioita ja ne on niin makeita, että pitihän niistä tehdä jotain myös kotiin. Päätin siis päällystää partsin pöydän. Mutta eihän se sitten siihen jäänyt.

Miehen työpöydälle piti saada iso ”kirjoitusalusta” sekä keittiöön tein vielä sellaisen muovipussien säilytyshärpäkkeen. En tiedä onko se käytännöllisimmästä päästä, mutta on se ihan kivan näköinen.

Katsotaan mitä seuraavaksi keksin. Ehkä Mustanaamiot jätän kuitenkin rauhaan vähäksi aikaa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti