perjantai 31. heinäkuuta 2015

UUTTA PUKKAA... PITKÄSTÄ AIKAA

Uusia tuotteita pukkaa, mutta taitaa meidän viimeisimmästä blogikirjoituksestakin olla jo aikaa. :) Nyt siis yritämme (taas) herätellä henkiin Rennon bloginkin. Jutunaiheitahan kyllä riittäisi, mutta aikaa ei niinkään.

Nyt on sopiva tilaisuus kirjoittaa uusi juttu, kun olemme kaiken tämän kiireen, kesän ja lomailun ohessa suunnitelleet muutaman uuden tuotteenkin. Luvassa on ihan uusia tuotteita ja hieman tuotekehiteltyjä tuotteita. Niin kuin olemme tainneet aikaisemminkin mainita niin uusia tuotteitahan olisi ihana kehitellä vaikka koko ajan, mutta harmiksemme se ei ole bisneksellisesti kovin kannattavaa.

Tätä seuraavaa tuotetta on toivottu moneen otteeseen ja tässä se nyt on. Eli pienempi olkalaukku, joka käy arkeen ja juhlaan. Koko on 27x18x4 cm, hinta 35 €. Sisältä löytyy tasku ja olkahihna on säädettävä.
Käy tsekkaan pienet olkalaukut verkkokaupassa >>


Sitten tuotekehittelyä


Urheilukassimme on mielestämme kaivannut pientä tuotekehittelyä ja päätimme lisätä siihen myös kangasta, jotta laukusta tulisi entistäkin kestävämpi. Malli hakee vielä hieman muotoansa, mutta tuollainen leveä ja matala malli voisi olla aika toimiva ja hyvännäköinen. Alla kuvia parista protomallista. Toinen on matalan mallinen ja toinen hieman korkeampi ja kapeampi. Tässä uudessakin mallissa laukussa on lyhyemmät hihnat ja säädettävä olkahihna.


Myymme vanhat urheilukassit pois puoleen hintaan. TÄSTÄ OSTOKSILLE >>

Ensi kerralla kuvia ja esittelyä uusista iltalaukuista, joissa on mukana ylijäämänahkaa...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti