maanantai 24. elokuuta 2015

UUTTA JA NAHKAA

Meillä on ollut pitkään iso kasa erivärisiä ylijäämänahkanpalasia. Pinkasta löytyy mustaa, valkoista, beigeä ja monen sävyistä ruskeaa. Palaset ovat nahkasohviin leikattujen päällysteiden reunapaloja, joten mitään kovin isoja kokonaisuuksia niistä ei saa. Nahkaa löytyy jo muutamasta iltalaukusta. Katso valikoima netistä >> 

Tarkoituksena onkin ollut, että tekisimme erilaisia laukkumalleja, joissa on käytetty myös nahkaa. Tässäkin tapauksessa nytkähdys eteenpäin lähti omasta tarpeesta. Eli piti saada uusi hieno ja tyylikäs iltalaukku, jossa olisi nahkaa mukana. Ulla teki ensin itselleen laukun, jossa yhdisteltiin nahkaa, Spiderman-sarjista ja ketjua. Ja pitihän minunkin sitten saada samanlainen laukku. Yritin tehdä kuitenkin hieman erilaisen. :)

Alla kuvia näistä meidän omista laukuista. Tarkoituksena on tehdä samantyyppisiä myyntiin tässä syksyn aikana.


Kirjekuorilaukkuun piti myös saada silaus luksusta ja kesällä meillä työkokeilussa ollut Laura kehitteli eräänlaisen mallin. Laukun sivukappaleiksi tuli vesipisaran malliset nahkanpalaset sekä toiselle puolelle ommeltiin nahkainen pidike, jotta laukku pysyy paremmin matkassa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti