perjantai 25. heinäkuuta 2014

Täydellinen päivä piknikille


–Huh kun on kuuma ilma!

No niin on! Muualla tehdään kesän lämpöennätyksiä eikä täällä Hämeenlinnassakaan tarvitse palella. Hiki valuu, katse etsii varjopaikkaa ja olo on kuin Saharassa. Tällaisella säällä parhautta ovat jäätelö, hellehatut ja vedessä räpiköiminen. Pitkähihaiset voi suosiolla jättää kotiin ja raskaan lounaan sijaan voi nauttia vaikka raikkaan ja kevyen salaatin.

Kesän ollessa kuumimmillaan voi lomakansa pakata kamppeet kasaan ja lähteä vaikka rannalle tai piknikille, tai miksei vaikka rannalle piknikille!  Mukaan voi ottaa pari kaveria, korvakuulokkeet tai pinon mielikuvitusta ruokkivaa kaunokirjallisuutta. Laukkuun täytyy muistaa pakata runsaasti juotavaa, pientä evästä, aurinkolasit  aurinkorasvaa sekä jonkinlainen alusta.

Myös työssäkäyvät voivat nauttia kesästä näillä helteillä, sillä lämpöä riittää aamusta iltaan. Mikä olisikaan ihanampi tunne kuin pitkän toimistossa hikoillun päivän jälkeen pulahtaa raikkaaseen järviveteen?

Suureen laukkuun mahtuu kaikki tarpeellinen ja ehkä vähän jotain luksustakin. Kaunis kuosi on oiva loppusilaus rantalookiin ja uniikkia desinglaukkua kelpaa esitellä muille auringonpalvojille! Heitä siis kesäinen kassi olalle ja virittäydy helteiseen tunnelmaan! Silmät sulkiessasi voit ehkä jopa kuvitella olevasi Mauritiuksen paratiisirannalla tai vaikka piknikillä Ranskan Rivieralla...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti